Ditec szekcionált ipari kapu

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

 

 Ditec szekcionált ipari kapu

Ipari környezetben, ipari létesítményeknél talán még fontosabb, hogy az épület legnagyobb nyílászárói megbízhatóak, strapabíróak, funkcionálisak, ugyanakkor esztétikusak is legyenek. A svéd Ditec közel negyven éve kínálja a minőséget a szekcionált ipari kapuk terén is.

Ditec szekcionált ipari kapu főbb tulajdonságai

A Ditec szekcionált ipari kapu esetében a gyártó nagy hangsúlyt fektet a minőségre, hiszen jól tudja, hogy hosszútávon csak ez lehet eredményes szemlélet: jó terméket jó áron kínálni. Ennek a szemléletnek köszönhető, hogy a Ditec szekcionált ipari kapu energiatakarékos. A kapu lamelláinak felépítése szendvicspanel jellegű, ahol a középső réteg mintegy 40 mm vastagságú hő- és hangszigetelő habot tartalmaz. Ezáltal a Ditec szekcionált ipari kapu kiváló hőmegtartási képességgel rendelkezik, így energiát, azaz pénzt spórol meg. A svéd gyártó a hosszú élettartamot is becsüli, ezért a precíz gyártási folyamatok mellett az alkatrészek minőségére is ügyelnek. A Ditec szekcionált ipari kapu fém elemei horganyzottak, így kaphat 2 év teljes körű és 10 év felületvédelmi garanciát a termék. Természetesen ipari környezetben talán még hatványozottabban jelentkezik a biztonság kérdése. A Ditec szekcionált ipari kapu ebben a tekintetben is élenjár. A balesetmentes működést elősegítő kiegészítők, mint pl. a rugótörés biztosító, a lezuhanás-gátló, az oldalsó benyúlás és ujjbecsípődés elleni védelem, illetve a biztonsági fotocella egész sora tartozik az alapfelszereltséghez.

Mindezek mellett a Ditec szekcionált ipari kapu praktikus kiegészítőkkel is rendelhető, amelyek lehetővé teszik a felhasználóbarát működtetést és a különféle igényekhez való alakítást. A Ditec szekcionált ipari kapu kiegészítőjeként rendelhető többféle ablak, személybejáró, mellékajtó, szellőző, illetve többféle vezérlő eszköz és távirányító is. A stílusos megjelenésű ipari kapuról sem kell lemondanunk. A Ditec szekcionált ipari kapu kétszáz színben, valamint fadekor mintázattal is rendelhető.

A Ditec szekcionált ipari kapu felhasználása

Legyen szó ipari környezetről vagy társasházról, a Ditec szekcionált ipari kapu igen jó szolgálatot tehet. Hét méteres szélességig és hat méteres magasságig bármilyen egyedi méretben, felár nélkül rendelhető. Függőleges felfelé történő nyitása miatt a Ditec szekcionált ipari kapu képes az átjáró teljes szélességét kinyitni és bezárni úgy, hogy közben nem korlátozza a rendelkezésre álló teret. Akár az ipari kapu pár centiméteres környezetében is elhelyezhetünk árut vagy gépjárművet, ez nem fogja akadályozni a Ditec szekcionált ipari kapu rendeltetésszerű működését.

Tekintetbe véve a Ditec szekcionált ipari kapu minőségét, alakíthatóságát és változatos kivitelét, a Ditec szekcionált ipari kapu szinte minden komolyabb igénybevételű helyen kiváló megoldás lehet. Raktárak vagy teremgarázsok akár napi több százszori nyitási mechanizmusa sem jelent problémát, hiszen erre tervezték. Az alkatrészek és a kiviteli megoldások pedig hosszú élettartamot, valamint gazdaságos, praktikus és biztonságos kivitelű Ditec szekcionált ipari kapu megoldást jelentenek.

Hozzászólások lezárva.