Ecotor szekcionált ipari kapu

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

 

 Ecotor szekcionált ipari kapu

Ipari létesítmények, raktárkomplexumok, de akár társasházak kiváló nyílászárója lehet az Ecotor szekcionált ipari kapu. Minden olyan helyre javasolható, ahol fontos a megbízhatóság, a stílus és az ár.

Az Ecotor szekcionált ipari kapu Magyarországon készül már több mint tíz éve. Azóta ismert és kedvelt megoldás a hazai vállalkozások körében. A magas minőség bizonyítására az Ecotor szekcionált ipari kapu mellé 2 év teljes körű és 10 év felületvédelmi garancia jár.

Az Ecotor szekcionált ipari kapu tökéletes megoldás lehet. nyitott állapotban sehol nem gátolja a forgalmat, ráadásul a nyitási mechanizmusa miatt a térkihasználtság a maximális lehet. Az Ecotor szekcionált ipari kapu lehetőséget nyújt arra, hogy közvetlenül a kapu melletti helyek is ki legyenek használva. A kapu paneljeinek felépítése egy 40 mm-es hőszigetelő maggal és a kétoldali galvanizált acéllapokkal lesz teljes. Ennek köszönhetően az Ecotor szekcionált ipari kapu nem csak rendkívül masszív, de kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal is rendelkezik. A kapuelemek természetesen a horganyzott felületvédelem mellett fedőfestékkel is védettek, amely egyben az Ecotor szekcionált ipari kapu küllemét is megadja. Megnyugtató, hogy az ipari kapu minden egyes fém eleme hasonlóan horganyzott. E mellett a kiegészítők és tartozékok igen magas minőségnek örvendenek. A torziós rugó alap esetben 15.000 munkaciklusú (rendelhető 100.000-es kivitelben is), képes elosztani a terhelést és az Ecotor szekcionált ipari kapu mozgását egyenletessé, könnyedé tenni. Ebben a könnyed és halk mozgásban jelentenek még nagy segítséget az acéltengelyeken rögzített kopásálló műanyaggal bevont görgők is.

A nyílászáró megfelelő tömítéséről az Ecotor szekcionált ipari kapu mind a négy oldalán körbefutó gumiprofil gondoskodik. Ez a nyílás széléhez szorosan tapadva tökéletesen elzárja a felesleges légáramlás útját. Figyelembe véve az Ecotor szekcionált ipari kapu magas hőszigetelő képességét és precíz gumitömítéseit, egyértelművé válik, hogy a nagy nyílás kiváló szigeteléssel rendelkezik, aminek köszönhetően pénzt és energiát takaríthat meg. Az Ecotor szekcionált ipari kapu biztonsági kérdésekben sem ismer kompromisszumot. Minden kapu rugótörés biztosítóval és zuhanás gátlóval kerül beépítésre, valamint zárt sínvezetéssel rendelkezik.

További nagy előny, hogy az Ecotor szekcionált ipari kapu különféle kiegészítőkkel is rendelhető. Az utólag is beszerelhető kézi zár extra védelmet nyújt áramkimaradás esetén, hiszen a kapumozgató motor automatikusan lezár, rögzíti a kaput a végállásban. Az opcionális bevilágító ablakok nem csak szebbé teszik a kaput, de a természetes fény beengedésével csökkenthető az energiafogyasztás is. Nagy fényigényű helyeken kivitelezhető, az Ecotor szekcionált ipari kapu szinte teljes felülete csak bevilágító panelekből álljon. Amennyiben személyforgalom lebonyolítására is alkalmas kaput szeretnénk, jól jöhet a beépített átjáró, melynek széria tartozéka a nyitásérzékelő és a hidraulikus ajtóbehúzó.

Mint látható az Ecotor szekcionált ipari kapu aprólékosan kidolgozott, kiváló minőségű alkatrészekből összeállított ipari kapu, amely szinte minden körülmények között helytáll. Ráadásul egy itthon gyártott és itthoni alkatrész-utánpótlással biztosított ipari kapuról van szó. Hogy ne a kapu legyen a szűk keresztmetszet!

Hozzászólások lezárva.