Ditec LUXO kapunyitó motor szárnyas kapukra

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

 

 Ditec LUXO kapunyitó motor
szárnyas kapukra

A stílus és a kényelem miért ne járhatna kéz a kézben? A kétszárnyú kertkapu a stílust képes nyújtani, míg a Ditec Luxo kapunyitó motor szárnyas kapukra a diszkrét kényelmet. Élvezze Ön is!

Mi sem kényelmesebb, mint az autó volánja mögött ülve gombnyomásra élvezni, ahogy a kertkapu kinyílik és becsukódik. Nincs felesleges időpazarlás, sáros és elázott ruhadarabok, csupán a biztonságos és megbízható működésű kapunyitó motor.

A Ditec Luxo szárnyas kapunyitó motor diszkrét, ugyanakkor masszív és nagy teherbírású, kimondottan nyíló kertkapuhoz tervezett motor. Problémamentesen képes a több száz kilogrammos kapuszárnyak stabil mozgatására, illetve a végállásokban – köszönhetően az automatikus önzáró technikának – a kapu lezárására. Ezáltal nincs szükség külön zárral bajlódni, elegendő a távirányító nyomógombjával, kényelmesen vezérelni a Ditec Luxo kapunyitó motor működését.

A szárnyas kapuk kiviteléhez alkalmazkodva a Ditec Luxo kapunyitó motor egy- és kétszárnyú kapukhoz egyaránt ideális. A motor kis mérete, ugyanakkor jelentős teljesítménye nem tolakodó, esztétikusan képes megbújni a kapu mellett. A Ditec magas technikai kivitelezése lehetővé tette, hogy a Luxo szárnyas kapunyitó motor kisméretű maradjon, ráadásul a Luxo motor esetében már nincs szükség végállás-kapcsolókra, hiszen az intelligens vezérlés a nyomatékfigyelés elvét követi. Ezáltal a kapunyitó motor meghibásodási esélyei is jelentősen csökkentek.

A kapunyitó motor háza egy eloxált alumínium burkolatból áll, amely hatékonyan védi az időjárással szemben, illetve kiválóan ellenáll a korróziónak. A beépített biztonsági megoldásoknak köszönhetően az elektronika véd a rácsukódásos balesetektől, akadály érzékelésekor képes megállítani és visszanyitni a kaput. A Ditec Luxo kapunyitó motor szárnyas kapukra természetesen kiegészíthető fotocellás védelemmel, illetve egyéb biztonság, kényelmi berendezésekkel is. A kapu mellett a működésre figyelmeztető villogó sárga lámpa hasznos szolgálatot tehet, míg a Ditec Luxo kapunyitó motor mellé társasházak kertkapu megoldásaihoz inkább a forgalomirányító jelzőlámpa javasolt.

További kényelmi és hasznos megoldást jelent a Luxo kapunyitó motor függetlenítési lehetősége, melyet egy kulcs segítségével végezhetünk el. Így, egy esetleges áramszünet esetén – kézzel – továbbra is mozgatható marad a szárnyas kertkapu. A Ditec szárnyas kapukhoz javasolt Luxo kapunyitó motor alap esetben távirányítóval vezérelhető, de igényesetén akár speciális beléptető rendszerekkel is egybe kapcsolható.

A Ditec a magas svéd minőséget képes elhozni és átadni a Luxo szárnyas kapunyitó motor formájában is. A masszív ugyanakkor karcsú felépítésű kapunyitó motor lehetőséget ad az akár öt méteres szárnyas kapu mozgatására és stabil zárására. A könnyed, halk és kényelmes megoldás mellett a kapunyitó motor biztonsági felkészültsége is magas, képes megvédeni Önt és vagyontárgyait. Ezáltal a Ditec Luxo szárnyas kapunyitó motor kiváló választást jelent, amely az Ön kényelmét és biztonságát kínálja.

Hozzászólások lezárva.