Ditec DOD ipari kapunyitó motor

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

 

 Ditec DOD ipari kapunyitó motor
szekcionált kapukra

Minden lánc annyit ér, mint a leggyengébb láncszem és ez nincsen másképpen az ipari kapuknál sem. Hiába a csillogó villogó, masszív és terhelhető kapu, ha a kapunyitó motor csak füstöl, de nem képes elvégezni a dolgát. A Ditec, mint Európa legnagyobb automata bejáratokat – közel negyven éve – gyártó vállalata nem csak az ajtók és a kapuk terén alkot kiemelkedőt, de a kapunyitó motorok terén is. A Ditec DOD ipari kapunyitó motor szekcionált kapukra egy igazán nagy teljesítményű ipari kapunyitó család, ahol a teljesítmény és a megbízható működés a biztonságos üzemeltetéssel párosul.

A gyártó a Ditec DOD ipari kapunyitó motor tervezésekor kimondottan nagy igénybevételekre gondolt. A nagy tömegű ipari kapuk intenzív mozgatásához erős és megbízható motorra van szükség. A DOD ipari kapunyitó motor számára nem okoz problémát az akár 19 méter magasságú kapuk napi több százszori mozgatása sem. A motor 45–65 Nm közötti forgatónyomatéka, valamint a speciális hajtóműve képes hosszú éveken keresztül meghibásodás nélkül működni. A megfelelő kültéri védelemről a masszív, ugyanakkor esztétikus ABS burkolat és az alumínium hajtóműház gondoskodik.

A DOD ipari kapunyitó motor felépítésére jellemző a belső mikrokapcsolós és forgótárcsás végállások, melyek lehetőséget biztosítanak az ipari kapu milliméter pontos beállítására nyitott és zárt állapotban egyaránt. Ezzel kiküszöbölhető, hogy a kapu zárt állapotában bármilyen rés maradjon a kapu alatt, illetve az önzárásnak köszönhetően a végállásokban automatikusan lezárja a motor a kaput, azaz nincs szükség külön zárra. A DOD ipari kapunyitó motor E1A típusú vezérlése meglehetősen sokoldalú és biztonságos. Védett a túlfeszültség ellen és lehetőséget kínál komplex beléptető-rendszerekhez való csatlakoztatásra is. A rácsukódásos balesetek megelőzésének érdekében egy ODS akadályérzékelővel is fel van szerelve, ráadásul olyan opcionális kiegészítőkkel is felszerelhető, mint a fotocellás védelem, az induktív hurok vagy a kapu működésére figyelmet felhívó villogó lámpa.

Egy vállalkozásnak természetesen akkor sem kell feltétlenül leállnia, ha áramszünet van. A DOD ipari kapunyitó motor egy gyors mozdulattal függetleníthető a kaputól, lehetőséget teremtve a kapu kézi mozgatására. Ugyanakkor, normális üzemmódban, a DOD ipari kapunyitó motor a kényelmes, távirányítóval is vezérelhető használatot biztosítja. Minden motor rendelkezik az idevonatkozó előírások megfelelőségével, illetve a Ditec cég ISO 9001 minősítés szerinti igényességével és megbízhatóságával.

A DOD ipari kapunyitó motor masszív felépítése elsősorban ipari körülmények közötti felhasználásához teszi alkalmassá. Legyen szó magas raktárépületről vagy szerviz nagy nyílású kapujáról, a DOD ipari kapunyitó motor probléma nélkül képes megbirkózni a nehéz nyílászáróval. A kapunyitó motor az elektronikus kapu lelke, érdemes ennek megfelelően strapabírót és megbízhatót választani. A Ditec a DOD ipari kapunyitó motor esetében két év teljes körű garanciát nyújt, hogy Önnek csak a kényelem maradjon.

Hozzászólások lezárva.