Ditec CROSS kapunyitó motor

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

 

 Ditec CROSS kapunyitó motor
tolókapukra

Az otthonnak a kényelemről és a pihenésről kell szólnia, és nem lehet ez másképpen a házat körülvevő kert esetében sem. Mi sem lehet kényelmesebb, mint egy hosszú, fárasztó nap után hazaérkezve a kertkapu automatikusan kinyílik Ön előtt, majd automatikusan bezáródik. Ezt képes nyújtani Önnek a Ditec Cross kapunyitó motor tolókapukra, illetve a Ditec Luxo kapunyitó motor szárnyas kapukra.

Mivel a kertek sem egyformák, így a Ditec Cross kapunyitó motor is többféle típusban készül. Legyen akár 1000 kg-os kertkapu, a Cross tolókapunyitó motor könnyűszerrel megbirkózik vele. Úgy tervezték, hogy szinte bármilyen kertkapu automatizálására alkalmas legyen, ideértve a tolókapuk guruló vagy a lengő variációit is.

A Ditec Cross kapunyitó motor beépítésével Ön egy kiváló minőségű, megbízható és szilárd kertkapu motor tulajdonosa lesz. A masszív, alumíniumból sajtolt rozsdamentes ház hosszú éveken keresztül garantálja a kertkapu motor mechanikai védelmét. A szintén strapabíró, folyamatos kenésű fogaskerekes hajtómű könnyedén elboldogul a több százkilós kapukkal, ellenáll az időjárásnak és halkan működik. Külön zárra sincsen szükség, hiszen a Ditec Cross kapunyitó motor hajtóműve önzáró, azaz a végállásokban a kertkapu zárásáról automatikusan gondoskodik.

Mit sem ér a rengeteg masszív és időjárásálló megoldás megfelelő elektronika nélkül. A Ditec Cross tolókapunyitó motor a legfejlettebb technikai megoldásokat alkalmazza. Az intelligens vezérlése védett a túlfeszültség és a hő ellen, távirányítóval vagy beléptető, esetleg parkoló rendszerrel együttesen is vezérelhető. A Ditec Cross kapunyitó motor precíz technikájának köszönhetően milliméter pontossággal beállítható, mind a motor helyzete, mind pedig a működtetett kertkapu viszonylatában. Ez az a technika, ami miatt a Ditec Cross kapunyitó motor minden esetben pontosan nyitja és zárja a kaput.

Az akadályérzékelő, valamint a kertkapuhoz csatlakoztatható fotocellás védelem egyaránt a biztonságos működést szolgálja. Kényelmi berendezések is párosíthatóak a Ditec Cross kapunyitó motor használatához, mint pl. a működésre figyelmeztető villogólámpa vagy a társasházi kiviteleknél kedvelt forgalomirányító lámpa. Nem opcionális ugyanakkor, hanem szériatartozék az áramkimaradás esetén kulccsal való függetlenítés lehetősége, így a kertkapu mozgatását kézzel tudjuk elvégezni.

A Cross kapunyitó motor gyártója a svéd Ditec cég, amelyik negyven éve készít automatizált ajtókat. A gyár tapasztalata és minőségi ellenőrzése emelte a Ditec Cross kapunyitó motor típusait is a közkedvelt és elismert kategóriába. Ehhez párosul még a cég által biztosított öt év teljes körű garancia is. A Ditec Cross tolókapunyitó motor megbízható és elegáns választást kínál, mellyel éveken keresztül elégedetten használja a kertkapu kényelmes funkcióit.

Hozzászólások lezárva.