Ditec SECTOR gyorsműködésű ipari kapu

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

 

 Ditec SECTOR
gyorsműködésű ipari kapu

Belső ipari terek, raktárak, laboratóriumok példás és nagy felületű elválasztó megoldása lehet a Ditec Sector gyorsműködésű ipari kapu. Intenzíven terhelhető, higiénikus és stílusos megjelenéssel rendelkezik.

A Ditec negyven éve tartozik Európa vezető automatizált ajtókat gyártó cégei közé. A Ditec Sector gyorsműködésű ipari kapu vagy egyszerűen a Ditec Sector gyorskapu a gyártó egyik minőségi megoldása ipari környezetbe. A kapu egyszerű felépítése a PVC alapanyagú ponyvával kezdődik. Az anyagának köszönhetően a gyorskapu rendkívül könnyű és kiválóan tisztántartható. A PVC és a keresztirányú merevítések együttesen adják a Ditec Sector gyorsműködésű ipari kapu nagyfokú stabilitását. Az oldalsó vezető sínek, a főtengely, a motor és az operátor szintén magas minőségi kivitellel büszkélkedhetnek. A Ditec Sector ipari kapu számára nem okoz problémát, ha egyetlen napon akár ezerszer is felnyitják, ami azt jelenti, hogy akár másfél percenként nyitódik és záródik a kapu, éjjel-nappal!

A Ditec Sector gyorsműködésű ipari kapu működési ciklusa igen gyors. Előnye olyan helyeken jelentkezik, ahol a nagy felület szükséges ugyan az átjárás miatt, de valamilyen szempont alapján az ipari kapu kinyitásának idejét minimalizálni kell. Ilyen lehet egy túlnyomásos, egy hűtött vagy fűtött, illetve egy sterilizált helyiség, hogy csak párat említsünk. A Ditec Sector gyorsműködésű ipari kapu mindegyik alkalommal tökéletes választás lehet, képes minimálisra fokozni a ki- vagy beáramló hőmennyiséget és kizárni a szennyeződéseket.

Természetesen a biztonsági megoldások sem szorulhatnak háttérbe. A Ditec Sector gyorsműködésű ipari kapu egyszerűen és biztonságosan használható. A rácsukódásos baleseteket elkerülendő, a Ditec a gyorskapu oszlopába épített fotocellás biztonsági megoldást fejlesztette ki. Egy esetleges akadály érzékelésekor az ipari kapu azonnal megáll, köszönhetően az integrált fékrendszernek.

A Ditec Sector gyorsműködésű ipari kapu irányítására is több lehetőség kínálkozik. A nyomógombos megoldás mellett a mozgásérzékelő már jelentősen több kényelmet biztosít. A távirányítású ipari kapu is egy lehetőség, de igény esetén akár új vagy meglévő beléptető rendszer részeként is beállítható a Ditec Sector gyorsműködésű ipari kapu. További lehetőség, hogy az áramkimaradás esetén csak kézi erővel működtethető kapuhoz egy szünetmentes áramforrást csatlakoztatunk. Így a Ditec Sector gyorskapu üzemképes marad áramszünet esetén is.

Az ipari környezetben is fontos lehet az esztétikum. Ennek jegyében készíti a Ditec a Sector gyorkaput különféle színekben, vagy átlátszó ponyvával. Ez utóbbi a biztonságos használatot vagy éppen a természetes megvilágítást is elősegítheti. A Ditec Sector gyorsműködésű ipari kapu alkalmazható akár 6×6 méteres nyílásméretig, és egyszerű, keskeny kivitelét tekintve olyan helyeken is, ahol más ipari kapu nem jöhet szóba.

A Ditec, mint Európa vezető automatikus ajtókat gyártó cége, a Sector gyorsműködésű ipari kapu esetében két év teljes körű garanciát biztosít. Ezt jól támasztja alá a Ditec ISO 9001 minősítés szerinti gyártástechnológiája, illetve az ipari kapu mellé nyújtott szinte mindenféle szabvány szerinti megfelelőségi nyilatkozat. Legyen szinte bármilyen ipari létesítményről szó, a Ditec Sector gyorsműködésű ipari kapu biztos, gazdaságos és esztétikus választási lehetőség.

Hozzászólások lezárva.