Ditec SECTOR RESET gyorsműködésű ipari kapu

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

 

 Ditec SECTOR RESET
gyorsműködésű ipari kapu

Gyorsan és megbízhatóan működő ipari kapu. Minden vállalkozó álma, legalábbis olyan helyeken, ahol fontos a nagyméretű nyílászáró, szeretnek energiatakarékosan és hatékonyan működni. Erre kínál elegáns és frappáns megoldást a Ditec Sector Reset gyorsműködésű ipari kapu.

A Ditec Sector Reset gyorskapu kiváló választás lehet, elsősorban beltéri nyílások esetén, de a kapu helyt képes állni az időjárási viszontagságokkal szemben is. A gyorsműködésű ipari kapu szinte bármilyen tevékenységi kör esetén kitűnően használható, ráadásul nem csak elegáns, de anyagának köszönhetően hatékonyan tisztán is tartható. Éppen ezért a Ditec Sector Reset gyorsműködésű ipari kapu olyan helyeken is kézenfekvő megoldás, ahol a nagyfokú tisztasági előírások miatt más ipari kapu nem alkalmazható.

Felépítése és működése miatt aránylag egyszerű, jól átlátható, könnyedén javítható vagy cserélhető ipari kapuról van szó. A Ditec Sector Reset gyorsműködésű ipari kapu alapanyaga a gyorsfeltekeredésű PVC ponyva, amelyet keresztirányban alumínium profilok tesznek erősebbé. A kapu ponyva színe tetszőlegesen választható tíz színből, de kérhetjük átlátszó vagy részlegesen átlátszó kivitelben is. Az ipari kapu kifeszített PVC ponyvájának megfelelő működését a két oldalt elhelyezett sínrendszer biztosítja. A nyílás felett található főtengelyre tekeredik fel a ponyva, melyet egy erős, megbízható három- vagy egyfázisú motor hajt meg. A zökkenőmentes munkavégzés érdekében a Ditec Sector Reset gyorsműködésű ipari kapu felszerelhető szünetmentes áramforrással is, így egy esetleges áramkimaradás esetén sem kell feltétlenül zárva tartani a kaput, illetve kézi erőt bevetni a kinyitásához.

A Ditec Svéd gyártó, már több évtizede gyártja az ipari kapukat és az automatizált megoldásokat. Ennek köszönhetően a cég kiválóan ismeri a megrendelők elvárásait, a használati szokásokat, a gyenge pontokat. A Ditec Sector Reset gyorsműködésű ipari kapu kifejlesztésénél a hatékonyság és a megbízható munkavégzés volt az elsődleges szempont. Így lett a Sector Reset gyorskapu egy kimondottan csúcsminőségű, igazi technológiai újdonság. A Ditec Sector Reset gyorsműködésű ipari kapu ugyanis képes bizonyos mértékéig magát megjavítani egy esetleges baleset után. Az ipari környezetbe nem számít ritka eseménynek, ha egy teherautó vagy targonca véletlenségből nekimegy a kapu ponyvájának. A balesetet és a kárt megelőzendő, a Ditec Sector Reset gyorsműködésű ipari kapu képes ezt elviselni, mégpedig oly módon, hogy a ponyva és az oldalsó sínrendszer közötti kapcsolat kiold egy bizonyos erőhatásra. Ennek köszönhetően nem az ipari kapu anyaga rongálódik. Ezután egy nyitási-zárási ciklust elvégezve, képes a ponyva saját magát visszafűzni és újra üzemszerűen dolgozni. A Ditec Sector Reset gyorsműködésű ipari kapu ilyen megoldásának köszönhetően a vállalkozás időt és pénzt takaríthat meg.

Mint egy korszerű technikai megoldás, a Sector Reset gyorskapu professzionális megoldást kínál. Nem okoz problémát a napi több százszori nyitás, kiváló a légzárása és gyorsan működik. Az önjavító funkció mellett az ipari kapu akadályérzékelőkkel és vészmegállítóval is fel van szerelve, mindemellett akár részegységenként is cserélhetjük az ipari kapu moduljait.

A Ditec Sector Reset gyorsműködésű ipari kapu magas minősége jól hasznosítható szinte bármilyen ipari létesítmény esetében, ahol fontos a jó légzárás, a gyors működés és a higiénia. Élelmiszer-raktárak és gyógyszergyárak esetében is képes teljesíteni a magas elvárásokat. A Ditec Sector Reset gyorskapu megbízható, masszív, gazdaságos és még jó is néz ki.

Hozzászólások lezárva.