Ditec SMART gyorsműködésű ipari kapu

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

 

 Ditec SMART
gyorsműködésű ipari kapu

Gyors, szakszerű és megbízható ipari alkalmazású zárást hivatott biztosítani a Ditec Smart gyorskapu. Minden helyen kiválóan alkalmazható, ahol fontos a nagy felületek rövid idejű nyitása és zárása.

A Ditec Smart gyorsműködésű ipari kapu a nagy felületek precíz és megbízható zárását végzi. Az ipari kapu felépítése PVC ponyvából és az azt merevítő alumínium profilokból áll. A megfelelő mozgást egy kiépített sínrendszer biztosítja, amikor az ipari kapu ponyvája feltekeredik. A minőségi megoldáshoz hozzátartozik még egy meghajtó motor, a kiegyensúlyozó rendszer, a burkolat és a biztonsági, illetve vezérlő eszközök.

A Ditec Smart gyorsműködésű ipari kapu fém részei időjárásállóak, horganyzottak vagy rozsdamentes acélból készültek. A PVC ponyva nagy ellenálló-képességű, ugyanakkor könnyen tisztántartható felületet nyújt. Ennek köszönhetően a Smart gyorsműködésű ipari kapu kiválóan megfelel a legtöbb higiéniás előírásnak is. Az ipari kapu motorja is ipari szabványoknak megfelelő. Alap esetben három fázisú, de kimondottan nagy igénybevétel esetén egyfázisú inverter-technológiás motor, illetve vezérlő biztosítja a gyorskapu működését. A Smart ipari kapu számára nem okoz gondot a napi 300–500 nyitási ciklus sem.

Az ipari kapu megoldására jellemző, hogy nem csak a neve gyors, de a működése is. A legkisebb nyitási sebesség is 0,8 m/s, de inverteres motor alkalmazásával elérhető a 2 m/s is. Ennek köszönhetően a Smart gyorsműködésű ipari kapu képes minimalizálni az adott helyiség légcseréjét, képes bent tartani a fűtött vagy éppen hűtött levegőt, kizárni a port vagy az egyéb szennyeződéseket.

Biztonsági megoldásait tekintve a Ditec Smart gyorsműködésű ipari már alaphelyzetben tartalmazza a fotocellás érzékelőkkel ellátott rácsukódás elleni védelmet, illetve az azonnali megállást biztosító fékrendszert. Az ipari kapu rendeltetésszerű működtetése történhet nyomógombbal, távirányítóval, de akár része lehet egy komplex beléptető rendszernek is.

Az ipari méretekkel sincs gond, a Ditec Smart gyorskapu akár hat méteres szélességig és hat méteres magasságig képes megoldani a nyílások lefedését. Működési tartományát tekintve a gyorsműködésű ipari kapu -30 és +50 °C között üzemel problémamentesen. Mindemellett tíz színben és átlátszó kivitelben rendelhető, hogy a funkció mellett stílusban is illeszkedjék az elvárásokhoz. Speciális megoldásként a ponyva anyaga lehet önkioltó vagy antisztatikus is, ahogy a megrendelő kívánja.

A svéd Ditec gyártmány egyben garancia a minőségre is, hiszen a Ditec Európa legnagyobb automata ajtóit gyártó cége. A Smart gyorsműködésű ipari kapu is ennek jegyében készül, így bátran ajánlható minden ipari megoldáshoz. Különösen javasolt olyan helyekre, ahol a légcsere minimalizálása vagy az ipari kapu tisztántartása is fontos szempont. Élelmiszer- vagy gyógyszeripari cégek, illetve nagyfokú tisztaságot megkövetelő vállalatok esetében kiváló választás lehet.

Hozzászólások lezárva.