Ditec SMART RESET gyorsműködésű ipari kapu

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

 

 Ditec SMART RESET
gyorsműködésű ipari kapu

Nagy tisztaságú helyek első osztályú ipari kapu lehetősége a Ditec Smart Reset gyorsműködésű ipari kapu. A tisztántarthatóság mellett nagyon gyors működéssel is jellemezhető, amely több szempontból is előny egy vállalkozás életében.

A Ditec cég negyven éves fennállása alatt elérte, hogy Európa legnagyobb automata ajtóit gyártó cége legyen. A PVC alapanyagból készült gyorskapu az ipari igények miatt jött életre és e miatt használják megelégedéssel már hosszú évek óta. Mint a neve is mutatja a Ditec Smart Reset gyorsműködésű ipari kapu egy könnyű szerkezettel megáldott, gyorsan nyitódó és záródó ipari kapu. Ennek a tulajdonságának hála a gyorskapu képes megakadályozni a felesleges légcserét, illetve a szennyeződések bejutását a védett területre. A Ditec Smart Reset gyorsműködésű ipari kapu kiválóan ellenáll a szélnyomásnak, illetve az idősjárásnak is, így kültérbe nyíló kapuk esetében vagy túlnyomással védett helyiségekben minden probléma nélkül használható. Az ipari gyorskapu alkalmazásával csökkenthetőek a fűtésre vagy éppen hűtésre fordított költségek. A kapu PVC alapanyaga lehetőséget biztosít a nagyfokú tisztántartásra, ami a Ditec Smart Reset gyorsműködésű ipari kapu használatát meglehetősen szélesíti. Megfelel a nagyfokú tisztasági követelményekkel szembeni elvárásoknak, így előszeretettel alkalmazzák egészségügyi vagy élelmiszeripari vállalkozások is.

A Ditec Smart Reset gyorsműködésű ipari kapu megjelenését tekintve egy esztétikus, ráadásul több színből, illetve átlátszó fóliás kivitelből válogathat a megrendelő. Méreteit tekintve legfeljebb 4,5 m × 4,6 m nyílásméretig alkalmazható, külső vagy belső terek elválasztásához. Az ISO 9001 minősítéssel rendelkező Ditec márkanév megbízható minőséget jelent, a Smart Reset gyorsműködésű ipari kapu képes a napi több százszori nyitás/zárás mechanizmusra is. Az erős és strapabíró motor jól végzi a dolgát és inverteres megoldás esetén egy szünetmentes áramforrással is kiegészíthető. A Ditec gyorskapu nyitási sebessége 0,8–1,5 m/s és rendelkezik minden szükséges előírási vagy szabály szerinti megfelelőségi nyilatkozattal, a hazai szabványoknak megfelelően.

A Ditec gyorskapuk területén a Ditec Smart Reset gyorsműködésű ipari kapu azzal emelkedik ki, hogy képes önmagát megjavítani. Az ipari környezetben gyakran előforduló kapusérülések elkerülése érdekében a Smart Reset kapu képes egy nagyobb erőhatás következtében szétnyílni, majd önműködően helyreállni. Ez a két oldalon végigfutó cipzárszerű önjavító technológiának köszönhető. Ez segít megelőzni a károkozást, illetve e miatt nincs szükség leállásra vagy szerelők ugrasztására. A Ditec Smart Reset gyorsműködésű ipari kapu időt és pénzt takaríthat meg, pusztán azzal, hogy rendeltetésszerűen működik. Mindezek mellett a gyorskapu elemei könnyen, egyesével javíthatóak vagy cserélhetőek, amennyiben erre lenne igény.

Magyarországon már sokan, nagy márkanevek, multi cégek vagy éppen kis induló vállalkozások választották a Ditec Smart Reset gyorsműködésű ipari kapu megoldást. Évek óta megelégedéssel használják, hiszen a Ditec két év teljes körű garanciát is biztosít a termékhez. A Ditec Smart Reset gyorsműködésű ipari kapu igazán előnyös megoldás lehet raktárak, laboratóriumok, gyógyszer- vagy élelmiszergyárak nyílászárójának. Megbízható, higiénikus, gyors és strapabíró.

Hozzászólások lezárva.