Ditec QIK sorompók

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

 

 Ditec QIK sorompók

Ipari létesítmények vagy parkolók elengedhetetlen kelléke a sorompó. Képes megbízhatóan és felügyelet nélkül az adott terület forgalomszabályozására. A sorompó soha nem alszik és a költségei is pontosan kalkulálhatóak.

Amennyiben automata, illetve távvezérelhető sorompó beszerzése az elképzelésünk, érdemes megismerni a Ditec márkát. Ez a svéd cég már negyven éve készít automatikus bejáratokat, palettáján természetesen a sorompó is szerepel. A Ditec többféle megoldása közül a QIK sorompó család kimondottan erős igénybevételre tervezett automata sorompó megoldást kínál Önnek.

A sorompó egyszerűnek tűnő felépítése és működése a Ditec márka esetében mindig komoly technikát, tartós és megbízható mechanikát jelent. Erre garancia a Ditec ISO 9001-es minősítése, valamint a negyven év alatt a gyártó mögé felsorakozott számtalan elégedett vásárló.

A Ditec QIK sorompó szolid megjelenésű, ugyanakkor strapabíró és hosszú élettartamra tervezett. Kimondottan ipari környezetbe készül, problémamentesen teljesíti a napi több száz működési ciklust és az időjárás sem talál fogást rajta. A QIK sorompó legnagyobb típusával akár 16 m szélességű útszakasz is lezárható.

A sorompó a Ditec kínálatában minden esetben teljes megoldást nyújt. Egy sorompó szett tartalmazza a sorompó testet, a motor és hajtóművet, a sorompó karját, a kiegyenlítő rugót, a beépített vezérlést és biztonsági fotocellát. A QIK sorompó működtetése alaphelyzetben ugrókódos távirányítóval lehetséges, de a sorompó akár GSM telefonon vagy beléptető rendszeren keresztül is vezérelhető.

A különböző ipari igényekhez a Ditec QIK sorompó különböző megoldásokat szállít. Ebből a családból a legkisebb a QIK-4E, melynek sorompó karja legfeljebb 3,7 m hosszúságú lehet. Ennél a típusnál a nyitási/zárási ciklus 4 másodperces. A középső választási lehetőség a Ditec QIK-7EH sorompó maximálisan 6 méteres sorompó karral. A legnagyobb a Ditec QIK-80EH sorompó akár 8,3 méteres karral és 6–12 másodperces működési nyitási/zárási idővel.

Bármelyik Ditec QIK sorompó típust választjuk, biztosak lehetünk abban, hogy strapabíró és minőségi terméket kapunk, amely hosszú éveken keresztül képes hasznosan szolgálni vállalkozásunkat. A QIK sorompó kiválóan használható parkolók, intézmények, iparterületek elegáns és funkcionális forgalomszabályozására. Akár felügyelet nélkül is.

Hozzászólások lezárva.