Ditec TRAFFIC gyorsműködésű ipari kapu

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

 

 Ditec TRAFFIC
gyorsműködésű ipari kapu

Minőség, megbízhatóság és gazdaságos üzemeltetés jellemzően nem mindig jár együtt. Az ipari kapu téren élenjáró svéd Ditec cégnek azonban sikerült egy kalap alá vonni ezeket, mégpedig egy Ditec Traffic gyorsműködésű ipari kapu formájában. A hozzáállás és az innováció jelenti a cég sikereit.

Ipari létesítmények, raktárak, belső nyitható térelválasztók igénye esetén nem alkalmasak a lakossági termékek. Egy vállalkozásnak olyan ipari kapu a szükséglete, amelyik naponta akár ezerszer is nyitható, gyors, lehetőleg automatikusan működik és még esztétikus is. A Ditec Traffic gyorsműködésű ipari kapu tökéletesen megfelel az elvárásoknak, illetve ezeken túlmenően még gazdaságosnak is nevezhető. Az ipari gyorskapu további jellemzői közé tartozik ugyanis, hogy aránylag nagy sebességgel képes kinyitni és becsukódni. Ennek köszönhetően nem kizárólag a munkavégzéshez szükséges várakozási időt minimalizálja, de képes a felesleges légcserét is csökkenteni. Ez pedig a helyiség fűtés vagy hűtés számlájában, esetleg a tisztántartásának költségeiben nyilvánul meg, hiszen a gyorskapu segít a szennyezet levegő kizárásában is.

A Ditec Traffic gyorsműködésű ipari kapu PVC alapanyagú ponyvából, egy főtengelyből, melyre a ponyva tekeredik fel, egy motorból, oldalsó vezető sínekből és kiegészítőkből áll. Egy ipari kapu ipari minőségű ponyvát is igényel. A Ditec Traffic gyorskapu stabil, nagyszilárdságú műanyag ponyvája nem csak masszív, de kiválóan tisztítható és az igényeknek megfelelő színekben kapható. További előny, hogy a ponyva kérhető teljesen vagy részlegesen átlátszó kivitelben is, ami bizonyos esetekben a balesetek megelőzésének vagy a normális működtetésnek az alapfeltétele.

Ipari környezetben, ipari felhasználásra nagyon fontos, hogy az alkatrészek és kiegészítők is megfeleljenek a megnövekedett igénybevételnek. A Ditec Traffic gyorsműködésű ipari kapu motorja alap esetben háromfázisú, de kérhető egyfázisú kivitelben is. Ez utóbbi lehetőséget biztosít az ipari kapu szünetmentes tápforrással való ellátására is. Így nem kall aggódni, még áramszünet esetén is üzemszerűen használható az ipari kapu.

Irányíthatóságát tekintve a Ditec Traffic gyorsműködésű ipari kapu alap esetben távirányítóval vezérelhető, de alkalmazhatunk mozgásérzékelőt vagy komplex beléptető-rendszereket is. Biztonsági kérdésekben sem okoz csalódást. Az ipari kapu biztonsági fotocellái érzékelik az akadályt és abban a pillanatban megállítják a kaput.

A Ditec cég ismeri az elvárásokat, tudja, hogy minden vállalkozás, minden helyszín különbözik. Ennek megfelelően az ipari kapu kínálatában is nagy a választék. A Traffic gyorsműködésű ipari kapu előnyei elsősorban a komolyabb igénybevételű helyeken, illetve a nagy felületű nyílások esetében jelentkezik. A Ditec Traffic gyorskapu számára nem okoz problémát a nagy szélterhelés vagy az akár ezerszeri napi működési ciklus. A Traffic gyorsműködésű ipari kapu képes extra nagyméretű nyílások lefedésére 11000 x 7000 mm-es méreten belül.

A probléma a múlté, a megoldás Ön előtt hever. Ipari megoldásokhoz válassza az ipari kapu mesterétől, a Ditec cégtől, a strapabíró Ditec Traffic gyorsműködésű ipari kapu megoldást!

Hozzászólások lezárva.